Partners van Kunst in Valkenburg

Partner van KIV?

Ziet u het al voor zich:  samen met uw klanten of personeelsleden een bezoek brengen aan deze exclusieve expositie? Het is allemaal mogelijk als partner van KiV 2020. Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw naam aan dit kunstevenement te verbinden. Dat kan al vanaf € 150,-

 

VIP-arrangement

Ook zijn er VIP-arrangementen voor bedrijven, kleinere groepen of gezelschappen tot ca. 50 personen mogelijk, waarbij u met uw gasten exclusief KIV bezoekt en ervaart. Het programma wordt compleet voor u verzorgd, de entree, welkomstdrankje bij ontvangst, rondleiding door de expositie en een gezellige borrel met hapjes en drankjes zijn in het VIP-arrangement voorzien. De kosten van een VIP-arrangement bedragen € 30,- per persoon (afhankelijk van invulling programma).

Als partner van KiV laat u zien dat u staat voor kunst en cultuur in de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Onze partners

Hoe bereik je kunstliefhebbers uit Nederland en de (Eu)regio? Hoe positioneer je je als stichting KiV? Hoe til je de expositie naar een nóg hoger niveau? En welke middelen zet je daarvoor in? Inconel B.V. uit valkenburg, verzorgt de vormgeving, design en techniek voor deze op een opensource gebaseerd CMS website. Gemakkelijk in gebruik, uitermate goed vindbaar en voor elk budget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIV NIEUWSBRIEF AANMELDING

Vul uw e-mailadres in en ontvang Gratis onze KIV - Nieuwsbrief!

Invalid Input
Invalid Input
dit lijkt geen geldig e-mail adres te zijn.
Invalid Input