KiV Inside 2022

De kunst van het genieten in Valkenburg a/d Geul!

Op zondag 13 maart 2022 opent KiV Inside voor de 14e keer haar deuren. Deze unieke en kleinschalige kunstexpositie vindt plaats tot en met zondag 29 maart 2022, op vrij- zater- en zondag van 10 tot 17 uur in de prachtige ruimtes van de kloostergang van Ch√Ęteau St. Gerlach en de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk.

KiV Inside en Outside

KiV Inside en Outside is bij kunstminnenden inmiddels een begrip geworden en ook in 2022 hopen we weer duizenden bezoekers te ontvangen. Zij komen om exclusieve en hoogwaardige beelden en schilderijen te bewonderen van gerenommeerde kunstenaars in binnen- en buitenland. Zo wordt er werk van de bekende kunstenaars Henk Helmantel, Jos van Vreeswijk, Patrick Creyghton, Atelier Lieverse, Roger Braun, Ingrid Paulussen, Charles Eyck, op KIV inside getoond. Bovendien staat heel Zuid-Limburg in maart in het teken van kunst. Dat trekt vele liefhebbers uit binnen- en buitenland naar onze regio en daarmee ook naar KiV Inside-Outside 2022!

Marx en Marx Limburgse kunst

Marx en Marx Limburgse kunst is gespecialiseerd in aan Limburg gerelateerde kunst van de afgelopen honderd jaar. Zij stellen onder andere schilderijen en beelden van Paul Beckers, Harry Schroen, Charles Eyck, Sjef Hutschemakers, Wil van der Laan, Marthe Hameleers, Jo Ramakers, Frank Meijers, Paul Beckers, en Lei Molin ten toon.

Galerie & Beeldentuin Giardino

Galerie & Beeldentuin Giardino beschikt over een uitgebreide collectie beelden en schilderijen van (inter-)nationale kunstenaars. Er zijn werken van onder meer Josef Jan Michnia, Jos van Vreeswijk, Atelier Lieverse, Leo Heerkens, Astrid Huisman, Yvonne Michiels, Sjaak Smetsers, Frans van Straaten, Babke Moelee, Jeroen Jacobs, Ronald A. Westerhuis en Karin van de Walle te bezichtigen.

Gastexposanten

Tevens worden er werken getoond van kunstenaars welke als gastexposant op KIV Inside en Outside hun werken exposeren. Een van de gastexposanten is Ogetti Art Objects met enkele van haar unieke kunstwerken.

KIV NIEUWSBRIEF AANMELDING

Vul uw e-mailadres in en ontvang Gratis onze KIV - Nieuwsbrief!

Invalid Input
Invalid Input
dit lijkt geen geldig e-mail adres te zijn.
Invalid Input