Op zaterdag 9 maart 2024 opent Kunst in Valkenburg (KIV) voor 16e keer haar deuren.

Zowel van inside als outside kunt u weer genieten van de mooiste kunst die in de prachtige ruimtes van de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk, de kloostergang en op het buitenlandgoed van Château St. Gerlach tentoongesteld wordt. De locatie alleen al is een bezoek waard! Zeldzame relikwieën, achttiende-eeuwse fresco’s en de reconstructie van het gezicht van St. Gerlach zijn er te bewonderen. Een uniek decor voor kunst!

KIV Inside 2024 vindt plaats t/m zondag 24 maart en is in tegenstelling tot andere jaren alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Uitsluitend op afspraak kan men doordeweeks KIV Inside bezoeken.

De buitenexpositie KIV Outside op het buitenlandgoed van Château St. Gerlach is doorlopende te bezoeken en loopt door t/m KIV 2025 (weer in maart).

KiV Inside & Outside wordt georganiseerd door Marx & Marx Limburgse kunst en Giardino Galerie & Beeldentuin in samenwerking met Château St. Gerlach. Daarnaast presenteerd Marieke Russel enkele van haar kunstwerken op KIV Inside.

Voor meer informatie zie tabblad Praktische info over KiV

KIV NIEUWSBRIEF AANMELDING

Vul uw e-mailadres in en ontvang Gratis onze KIV - Nieuwsbrief!

 

Invalid Input
Invalid Input
dit lijkt geen geldig e-mail adres te zijn.
Invalid Input